Mimar Sinan İlkokulu

Telefon : 0 332 861 22 71
WEB https://tuzlukcumimarsinan.meb.k12.tr
Adres : YUKARI MAHALLE MEVLANA CADDESİ 165467.SOKAK NO10 TUZLUKÇU/KONYA
VİZYON : Tam Bağımsız Türkiye, özgür Türk Milleti, güçlü Türk Devleti ideali ekseninde; şerefine ve bağımsızlığına düşkün; kitabın, ilmin ve bilimin gücüne inanan; özgüveni ve özbilinci olan; milletine, devletine, vatanına, milli ve manevi değerlerine bağlı olan; insanı seven ve insanlık ailesine saygı duyan; çalışmanın, var olmanın temeli olduğuna inanan ve sorumluluk duygusu taşıyan yüksek ahlaklı, ileri görüşlü, karakterli ve fark yaratan nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Değeri ve ideali olan, ahlaklı ve bilgili insan yetiştirmeye müsait bir okul ortamı oluşturabilmektir.
BAŞARILAR : 2013/2014 eğitim-öğretim yılında resim, şiir ve kompozisyon dallarında ilçe çapında ilkokullar düzeyinde ki yarışmalarda 1.liklerimiz vardır. Yine ilk defa 2013/2014 eğitim-öğretim yılında başlayan Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmalarında Tuzlukçu ilçemizde 1., Akşehir´de ise 2. olduk. KOP Projemiz kabul edildi. Tuzlukçu da Geleneksel Kitap Okuma Şenliği´ni okulumuz başlatmış ve 1. ve 2. Geleneksel Kitap Okuma Şenliği gerçekleştirilmiştir. 2. Geleneksel Kitap Okuma Şenliğinde ilçemizde ilk defa yazar getirilmiştir.

Saatler : 08:40 14:40
Isınma : Kalorifer
Servis : Her gün her saat Akşehir´e ulaşım vardır. Konya´ya günde bir kez ulaşım vardır.
Ulaşım : AKŞEHİR den düzenli olarak belediye otobüsü ile ilçeye ulaşım bulunmaktadır. Sabah Konya´ya gidip Akşam da Konya´dan dönüş yapan bir araba İlçemize hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri : Tuzlukçu İlçe Merkezinde. Akşehir´e 30 km, Yunak´a 45 km, Konya´ya 130 km.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Tuzlukçu ilçemizin Akşehir´e olan mesafesi 30 km, Konya´ya olan mesafesi ie 130 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : KOP PROJESİ-MEDENİYET KİTAPLA KURURLUR PROJESİ-AİLEDEN MEDENİYETE PROJESİ